spaanse les arequipa peru

Spaanse les in Peru

Om het meeste uit je tijd in Arequipa te halen, maar vooral om goed te kunnen communiceren met de vrijwilligsters en kinderen in het weeshuis, is het belangrijk dat je een basiskennis van het Spaans hebt.

Goed begin van je avontuur

Afhankelijk van je huidige niveau raad ik je aan eerst één of meerdere weken Spaanse les te volgen in Arequipa. Door Spaans te leren in een omgeving waar iedereen Spaans spreekt leer je heel veel in korte tijd. Bovendien leer je gedurende deze weken de stad, de Peruaanse cultuur en de mensen wat beter kennen. Een goed begin van een mooie tijd in deze prachtige stad!

Talenschool CEICA

Als je besluit in Arequipa Spaanse les te volgen raad ik je talenschool CEICA aan. Dit is een leuke, goede en betrouwbare school in het centrum van de stad. Ze kunnen je daarnaast begeleiden bij het vinden van een leuk gastgezin of een appartement, halen je op bij aankomst in de stad, verzorgen allerlei cursussen zoals een kookcursus of salsales en maken je bekend met de stad. Bovendien is het een leuke plek om andere reizigers en vrijwilligers te leren kennen. Kijk voor meer informatie en prijzen op www.ceica-peru.com.

Privéles Spaans

Bij CEICA krijg je in principe standaard privéles. Daarnaast kun je ook privéles nemen bij een opgeleide lerares Spaans die niet verbonden is aan een talenschool. Afhankelijk van waar in Arequipa je zult verblijven zijn er meerdere mogelijkheden voor Spaanse lessen. Vraag ons naar de mogelijkheden!